Còrsega 286, 08008 Barcelona / info@restaurantwindsor.com +34 932 37 75 88
 

Carta panoràmica i flexible

Una carta completa, panoràmica i exquisida, basada en un receptari català actualitzat. Una carta que inclou arrossos, peix i marisc de les millors llotges i sempre amb el millor producte de temporada. També inclou tapes i mitges racions dels plats de la carta per a oferir més flexibilitat als comensals.
 
CARTA DE TEMPORADA CARTA DE POSTRES

 

Menús per a grups i menús de mercat

A Windsor es pot gaudir de diferents tipus de menús: els menús de mercat, als migdies i a un preu competitiu, es renoven cada setmana. Els menús per a grups són ideals i versàtils per celebrar des d’un aniversari a una reunió de feina.

MENÚS PER A GRUPSMENÚS DE MERCATMENÚS MWC 2018

 

Carta de vins

La nostra carta de vins compta amb una acurada selecció de més de 450 referències de vins, un ampli catàleg de licors i destil·lats, prop de 150 referències, i les nostres propostes de cocteleria. El format de la carta, en tauletes digitals, permet una selecció ràpida i pràctica al client. El celler de Windsor és un dels més interessants i cuidats de Barcelona. La nostra selecció aposta per vins reconeguts i emblemàtics, però també per autèntiques joies de petits elaboradors.
 
CARTA DE VINS